Marraskuu

Surullisen hiljainen syksy on saatu jo marraskuulle. Mitään toimintaa ei ole kylätalossa keskiviikon koronakahvien lisäksi. Korona kahveilla meitä on ollut 4-8 välillä. Koskaan en ole vielä yksin joutunut kahvittelemaan. Nuoriso käyttää myös satunnaisesti kylätaloa biljardin ja muiden pelien pelaamiseen ja yleiseen hengailuun. Toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin.

Huolestuttavalta rahatilanne  näytti viime viikolla kun kaikki rahat olivat kiinni pihavarastossa, kiinteistöveroissa ja Kultaisen tassun laavumerkinnöissä. Onneksi Leader maksoi valtionosuus ennakoita varaston rakentamishankkeesta etukäteen ja näin on taas saatu vakuutukset ja sähkölaskut maksettua. Korona avustuksista kylätaloille ei ole kuulunut mitään. Avustusta on haettu.

Ensi talvi ja joulun odotus näyttää synkältä. No kyläyhdistyksen vuosikokous pyritään pitämään kuitenkin ajallaan. Uusia hallituksen jäseniä kaivataan todella kovasti.

Pitäkää huolta toisistanne ja läheisistänne tänä korona aikana ja Riuttalaan voi edelleen tulla jutulle keskiviikkoisin klo 14 -Päivi