MUSTJÄRVEN KYLÄYHDISTYS TARJOAA ENSIAPUKOULUTUKSIA

Mustjärven kyläyhdistys on saanut LähiTapiolalta avustuksen, jolla tuetaan ensiapukoulutuksia kylällä. Riuttalalla järjestetään koulutuspäivät, joilla on mahdollisuus saada itselleen SPR:n hätäensiapu tai EA1 -pätevyydet. Koulutus on osallistujille maksuton, mutta jokainen osallistuja maksaa itse SPR:n rekisteröintimaksun 17,15e + alv. 24%.

Koulutus järjestetään kahtena lauantaina syyskuussa 2.9. ja 30.9.2023 klo. 9-16. Koulutuspäivinä on tarjolla kyläyhdistyksen järjestämä maksullinen ruokailu.

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja kyläyhdistyksen jäsenet ovat etusijalla. Voit liittyä jäseneksi maksamalla 15 euron suuruisen jäsenmaksun.

Sitovat ilmoittautumiset kurssille voi tehdä tällä lomakkeella https://forms.office.com/e/1XyaHjdEBv. Ilmoittautumisen voi perua maksutta 19.8.2023 asti. Kyläyhdistys perii käyttämättä jääneestä tai määräpäivän jälkeen perutusta ilmoittautumisesta 50 euron suuruisen sakkomaksun.

Ilmoittautumistietoja käytetään vain kurssin järjestämiseen liittyvään asiointiin. Kyläyhdistys pidättää oikeuden muutoksiin.